Avís legal

CeGe és la propietària i gestora de la web. Podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a info@cegeglobal.com

CeGe us informa que si navegueu per la web cegeglobal.com adquiriu des del primer moment la condició d’usuari, i haureu d’usar aquesta web de conformitat amb la normativa aplicable de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (Llei 34/2002 LSSI-CE).

Per poder contactar a través d’aquesta web, l’usuari accepta expressament i íntegrament les següents Condicions d’ús i la Política de privacitat i de cookies en relació amb la finalitat del tractament de les dades que decideixi facilitar-nos.

Condicions d’ús

L’accés i l’ús de la pàgina web cegeglobal.com es regiran i quedaran subjectes a les presents condicions generals. Així, l’accés i l’ús de la pàgina web cegeglobal.com implica l’acceptació plena i sense reserves de les presents “Condicions generals” i del conjunt de lleis aplicables, per la qual cosa l’usuari les ha de llegir detingudament.

Les pàgines i els continguts poden contenir errors, inexactituds i omissions. En aquest cas, us demanem que ens ho comuniqueu el més aviat possible per fer les modificacions pertinents.

Condiciones generales

  1. CeGe ofereix en la seva pàgina web informació relacionada amb el tipus d’activitat, productes i serveis que comercialitza.
  2. CeGe es reserva el dret de modificar, actualitzar o eliminar en qualsevol moment l’accés al lloc web, així com les Condicions generals, sense previ avís. Aquestes modificacions i actualitzacions afecten l’usuari en el sentit que s’ha de remetre a aquesta secció per verificar les Condicions generals en vigor.
  3. Les fotografies, els textos, els dissenys, els signes identificadors, les imatges, les seqüències animades sonores o no, els vídeos i totes les obres integrades a la pàgina web són propietat de CeGe, o de tercers que han autoritzat CeGe per utilitzar-los.
  4. CeGe us autoritza a descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d’aquesta web, però exclusivament per a un ús personal o que exclogui tots els usos amb finalitats publicitàries i/o comercials, o aquells usos que no es contemplin dins dels usos autoritzats en els articles 31 a 40bis del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (R.D. Leg. 1/1996), sempre que amb això no s’infringeixi el copyright o qualsevol altre dret de propietat de CeGe, ni canviï, modifiqui o suprimeixi qualsevol informació, contingut o les seves advertències. La còpia d’informació no s’ha d’entendre com una autorització per transferir-vos, a vos o a qualsevol persona, els drets de propietat de CeGe.
  5. L’usuari no podrà, en cap cas, modificar o suprimir les dades identificadores que poguessin existir dels drets de CeGe o de tercers sobre els continguts. Únicament, l’usuari podrà accedir als continguts a través dels mitjans o procediments que s’hagin posat a disposició per a aquest efecte a la pàgina web o s’utilitzin habitualment a Internet per a aquesta finalitat, sempre que no impliquin violació de drets de propietat intel·lectual o algun tipus de dany per a la pàgina web cegeglobal.com i/o la seva informació i serveis oferts.
  6. L’usuari es compromet a utilitzar les informacions i serveis de la pàgina web cegeglobal.com de conformitat amb la llei, aquestes condicions generals, la moral, els bons costums i l’ordre públic, i a fer un ús correcte i lícit dels serveis i continguts.
  7. CeGe no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals s’hi pugui accedir per enllaços (links). La presència d’enllaços en la pàgina web té finalitat purament informativa. Si decidiu visitar algun lloc mitjançant enllaç, ho fareu exclusivament sota el vostre propi risc, i és la vostra responsabilitat prendre totes les mesures de protecció contra virus o altres elements destructius.
  8. Tots els comentaris, informacions, suggeriments i/o idees que es rebin a través d’aquesta pàgina es consideraran com a cedits gratuïtament a CeGe. Us demanem si us plau que no envieu informació que no pugui ser tractada d’aquesta manera.

Legislació aplicable i jurisdicció

Les parts acorden expressament que el present contracte es regirà i serà interpretat, en tots els seus termes i condicions, conforme a la vigent legislació espanyola.

cross