CREA és un estudi de disseny i creació de continguts que forma part d’un dels grups més importants de producció gràfica del país.

Estem especialitzats en projectes a mida i que requereixen una atenció especial en l’elaboració, en la gestió i en el disseny dels seus continguts.

Equipo de expertos CREA

No dissenyem de qualsevol manera.

A més a més d’un gran equip de professionals experimentats en diferents disciplines de disseny, a CREA comptem amb un equip de redactors, editors i gestors de contingut especialitzats...

Serveis

Creem i gestionem continguts de valor i els dissenyem en tot tipus de formats, especialment per a departaments corporatius i comercials de companyies i marques líders.

01

Continguts

 • Redacció
 • Coordinació editorial
 • Edició
 • Correcció
 • Traducció
 • Gestió de continguts corporatius en webs, aplicacions, intranets...
 • Creació i distribució de continguts per a LinkedIn i altres xarxes socials
 • Creació de contingut optimitzat per a SEO
 • Branded content
 • Màrqueting de continguts B2B i B2C
02

Disseny

 • Disseny editorial
 • Direcció d’art
 • Maquetació
 • Il·lustracions
 • Infografies
 • Disseny de logotips
 • Identitat corporativa
 • Manuals d’identitat visual
 • Branding
 • Naming
 • Campanyes gràfiques
 • Cartelleria publicitària
 • Materials de màrqueting i vendes (PLV, packaging promocional...)
03

Altres serveis

 • Fotografia
 • Vídeos corporatius
 • Pacs de serveis de disseny per a departaments de comunicació
 • Locució i falques
 • Motion graphic
 • Preimpressió i impressió digital i òfset
 • Automatització digital de publicacions i catàlegs
 • Emailing
 • Senyalística
 • Gestió d'email marketing
 • Gestió de digital asset manager

Com ho fem

Som especialistes en fer que les coses succeeixin. Som d’escoltar, fins i tot més enllà del que ens demanen. Som singulars, i en cada projecte unim el pensament analític i el creatiu amb el disseny. Som CeGe.

Apostem per un model de treball àgil i eficient. I per això comptem amb 80 professionals altament qualificats que treballen de manera coordinada, cosa que permet optimitzar temps i recursos.

A més a més, integrem eines tecnològiques en els processos perquè siguin més eficients, col·laborant en temps real amb els equips involucrats.

Qui treballa amb nosaltres ho fa amb un equip sènior. Tot el procés és gestionat per un únic interlocutor, que es fa responsable des del començament fins a l’entrega final.

Abordem cada projecte amb una mentalitat reflexiva i proactiva, col·laborant estretament amb els nostres clients per assolir els seus objectius i donar vida a les seves visions.

Per això, el nostre enfocament es basa en la intencionalitat i se centra en donar visibilitat als continguts de valor de marques i companyies amb la rellevància que mereixen.

Treballem amb clients influents en els seus sectors convençuts que allò que creem té el poder d’elevar i inspirar a d’altres, així com d’assolir els objectius de comunicació establerts.

L’equip

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
La curiositat ha estat sempre l’eix de la meva vida professional. Vaig començar en el màrqueting de gran consum, una gran escola. Vaig passar a KMPG, on la consultoria em va aportar mètode, anàlisi i la capacitat d’entendre molts sectors i negocis diversos.
Després vaig passar cinc anys als Estats Units creant una empresa industrial i de serveis, i això em va aportar una visió del món molt diferent. Des d’allà, CeGe en si ha estat i continua sent una i moltes coses al mateix temps, un projecte amb una capacitat de reinvenció permanent.

Penso que per al nou impuls de CREA, els nostre estudi per fer els projectes creatius possibles, la clau serà entendre el negoci dels nostres clients amb un interès genuí, mantenir l’obsessió per fer les coses bé, detall a detall, i comptar amb un equip espectacular, que aconsegueix cada dia coses, impossibles, però extraordinàries!

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Compto amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la comunicació corporativa i en la gestió de tot tipus de projectes editorials per a empreses de primer nivell. La meva formació en Ciències Polítiques i la meva experiència internacional a Itàlia i França han enriquit la meva perspectiva.

M’apassiona la meva feina i poder acompanyar els clients en els seus nous reptes. M’interessa la sostenibilitat i l’impacte que tenen les nostres accions quotidianes.

Foto de medio torso tipo retrato en blanco y negro de Jaime Lloret
Marquetinià 24/7, observo el món a través de les marques i els seus consumidors/usuaris, amb experiència en diverses indústries (gran consum, química, joc, aerolínies, moda, consultoria i publicitat). Les coses semblen particulars i úniques en cada sector, però són molt semblants quant a conceptes.
M’agrada treballar amb fets (el negoci és el negoci) i sentiments.

El tsunami digital té a veure amb les persones i la capacitat d’aprofitar els punts forts per aconseguir objectius increïbles.
Ara tracto d’impulsar CREA (CeGe Global) i que voli...

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Enginyer informàtic amb més de 30 anys d'experiència en entorns gràfics print i web. Coordino l'equip de estudi gràfic, realitzant el control de qualitat i del compliment dels terminis d'entrega. Dono suport tecnològic en totes les fases dels projectes, a més de gestionar grans projectes tant de clients interns com externs i realitzar l’R+D, la implantació i el suport de noves solucions tecnològiques.
Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Llicenciada en Periodisme, compto amb més de 30 anys d’experiència en la redacció, l’edició i la coordinació editorial de tot tipus de publicacions i múltiples formats. Estic especialitzada en comunicació institucional i corporativa, i en publicacions mèdiques i científiques.

Com a persona responsable i perfeccionista, la qualitat dels projectes i el compliment dels timings assignats a cada fase són les meves prioritats.

En un món dominat per les imatges, soc una enamorada de les paraules i les seves combinacions, que constitueix una eina de comunicació i creativitat amb molt poder.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Llicenciada en Periodisme. Més de 25 anys d’experiència en productes editorials com a redactora, coordinadora d’equips i editora. Especialista en comunicació institucional i corporativa, i en continguts relacionats amb l’àmbit del benestar i la salut.

Inquieta, curiosa i detallista, m’agrada ajudar a explicar històries tenint cura del contingut i d’un disseny que les millori.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Titulat en Disseny Gràfic Publicitari, amb més de 15 anys d’experiència en el camp del disseny gràfic de publicacions. Especialista en la creació d’infografies i il·lustracions.

Al llarg de la meva carrera he treballat en la supervisió i el desenvolupament de totes les fases gràfiques d’un projecte: disseny, gestió, anàlisi de les tendències, desenvolupament d’idees i producció, tant en la versió impresa com en la digital. Caçador de l’actualitat, les meves àrees d’interès són la il·lustració, el branding i el disseny editorial.


Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Tècnica Superior en Arts Gràfiques i en Disseny Gràfic i Producció Editorial. La meva formació en el sector em permet crear revistes digitals amb molta interactivitat, fet que genera que sigui molt atractiu per al lector.

A la meva feina aplico la meva experiència i les noves tecnologies digitals, la suma ideal per a un projecte perfecte.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Formada com a dissenyadora gràfica, he treballat en estudis de disseny gràfic i en agències de comunicació, com a freelance i per a clients propis. Cada projecte és una oportunitat per fer alguna cosa especial, amb la recerca de l’essència, el concepte, la senzillesa i l’ordre, que donaran com a resultat un disseny encertat que vagi més enllà del valor estètic.

He format part d’equips multidisciplinaris, resolent projectes de sectors diferents: editorial, museografia, exposicions, imatge corporativa, web i multimèdia.

Estic en formació constant, coneixent medis nous que permetin donar forma a les idees.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Maquetista i dissenyadora en aquest equip des de l’any 2007. Treballo en el gremi de les arts gràfiques des del 1987; completament autodidacta en l’ús de programes de maquetació i de disseny.

Especialista en memòries, revistes i llibres; disseny i creativitat; publicacions digitals; actualització i gestió de continguts per a webs; elaboració de gràfics estàtics en Illustrator i Excel, i gràfics dinàmics des de la plataforma Everviz; gestió de continguts de publicacions en webs de clients; PDF accessibles i PDF interactius, i presentacions en PowerPoint.

Els meus punts forts són l’optimització del temps i la facilitat d’aprenentatge de nous programes i eines d’edició/disseny/web.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Dedicada al món de les arts gràfiques com a maquetista des del 1993, he après el funcionament dels programes de manera autodidacta i he dedicat la major part de la meva vida professional al món editorial: maquetació de llibres, informes, memòries, documentacions legals bancàries, actualització i maquetació de catàlegs de productes utilitzant la plataforma Review Studio, creació d’e-books, etc.

Soc rigorosa en l’execució de feines complexes i tinc una gran capacitat per al treball en equip.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Amb més de 40 anys d’experiència en el sector de les arts gràfiques, treballo com a dissenyadora gràfica per a projectes de clients de primer nivell i estic especialitzada en informes econòmics que s’editen en diversos idiomes.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Llicenciada en Belles Arts, graduada superior en Disseny Gràfic i Màster en Direcció d’Art en Publicitat.

Em considero una persona creativa i multidisciplinària, amb facilitat per adaptar-me a les diferents exigències d’un projecte, ja sigui d’imatge corporativa, packaging, disseny editorial o il·lustració gràfica, publicitària o web.

Foto de medio torso tipo retrato en blanco y negro de Laura Pagés
Amb una sòlida formació en publicitat i relacions públiques, acumulo més de 15 anys d’experiència en el sector editorial i en l’àmbit del disseny gràfic. El meu enfocament s’ha dirigit cap a la gestió de projectes web, on les meves prioritats són optimitzar el temps i donar un servei d’atenció al client excel·lent.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
He cursat estudis de Disseny, Animació i Art Digital amb especialitat en narrativa audiovisual i creació d’universos a través de la il·lustració i l’animació.

Des de llavors, la meva feina ha consistit en l’edició i el muntatge de vídeos, animació, il·lustració, tasques de disseny, grafisme i maquetació. Sempre amb la mirada posada en noves idees que permetin desenvolupar la meva creativitat.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Llicenciada en Traducció i Interpretació, estic especialitzada en correcció i traducció de textos en català i castellà o viceversa, en la supervisió de maquetes en qualsevol idioma, en la verificació i correcció de gràfics (design to web i Highchart) i en la gestió i actualització de continguts web.

Soc molt meticulosa en la comprovació i l’aplicació de canvis enviats pels clients.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Llicenciada en Filologia Catalana, he treballat durant més de 20 anys com a correctora i traductora de textos en català i castellà o viceversa, supervisió de maquetes en diferents idiomes i verificació i correcció de gràfics (design to web i Highchart) i en la gestió i actualització de continguts web.

A més a més d’aquestes funcions, també m’encarrego de la intercomunicació per gestionar el contingut d’algunes revistes.

Em considero expeditiva i resolutiva davant contratemps que puguin sorgir.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Llicenciada en Filologia Hispànica i Literatura Comparada i amb dos postgraus en edició online, busco l’equilibri entre l’excel·lència dels textos (tant ortotipogràficament com d’estil) i l’ús de la tecnologia perquè la gestió sigui el més eficient possible.

Especialitzada en correcció i gestió de continguts, abans de formar part de l’equip vaig treballar en diferents sectors, fet que sempre aporta cert valor afegit.

En formació constant, m’interessen les noves tecnologies. Els meus punts forts són el rigor, l’eficiència, la responsabilitat i el compromís.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Llicenciada en Filologia Hispànica, abans d’incorporar-me al Departament de Direcció de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank Research com a implant, en el qual porto vuit anys, vaig treballar com a correctora i traductora freelance a CeGe, el Grupo Zeta-Prensa Ibérica i Primeramà. També exerceixo en l’àmbit de la traducció i la correcció de llibres de text (Edebé, Cruïlla) i de revistes corporatives.

Les meves funcions a CaixaBank Research són la correcció ortotipogràfica i d’estil, i l’edició i la coordinació de publicacions com l’Informe Mensual o l’Informe Sectorial, entre d’altres.


Foto de medio torso tipo retrato en blanco y negro de Silvia Pelegrin
Llicenciada en Psicologia amb més de 25 anys d’experiència en la gestió de diversos projectes editorials: informes i memòries anuals i de sostenibilitat, revistes corporatives, llibres de prestigi, llibres d’exposicions d’art i estudis econòmics, entre d’altres, donant servei a empreses de múltiples sectors.

Rigorosa en el seguiment dels projectes, bona comunicadora i àgil en la resolució de problemes. Durant la meva trajectòria professional he col·laborat en múltiples sectors i tipus de projecte.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Director de comptes amb més de 30 anys d’experiència (CeGe) i responsable de la línia de producció de TECNIcart®, especialitzada en la reproducció de colors i textures amb alt nivell d’exigència.
He desenvolupat tasques de gestió de projectes de comunicació corporativa per a clients de sectors diversos.

Rigorós en el seguiment dels projectes i en el control dels fluxos de treball i en fidelització de clients. Gran coneixedor de les noves tendències de comunicació.

Fotografía de un miembro del equipo de Crea Publish estudio de diseño y contenidos.
Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, actualment estic vinculat amb la comunitat logística portuària a través del Canal Marítim i Logístic, editorial especialitzada en aquest sector.

Director de comptes corporatius amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la comunicació corporativa i en la gestió de tot tipus de projectes editorials, digitalització i gestió de contingut per a empreses de màxim nivell i institucions.

Com a responsable de projectes, actuo com a interlocutor amb el client, coordinant i controlant l’execució de les diferents fases del projecte global. Soc àgil en la capacitat de resposta i m’agrada implicar-me en tots els detalls.

Foto de medio torso tipo retrato en blanco y negro de Meritxell Guinart
Amb més de 15 anys d’experiència en el sector. M’agrada definir-me com el partner ideal que t’acompanyarà en cada projecte, escoltant atentament, donant solucions i buscant la millor fórmula per optimitzar els pressupostos.

Apassionada de la feina i dels reptes. Els més punts forts són el packaging i les seves especialitats.

Descobreix el que creem
Vegeu-los tots
cross