Projecte integral de l'Informe anual de SEAT, S.A.

Informe anual

SEAT, S.A. és l’única companyia que dissenya, desenvolupa, fabrica i comercialitza automòbils a Espanya.

Integrada al Grup Volkswagen, la multinacional té la seva seu a Martorell (Barcelona) i ven vehicles sota les marques CUPRA i SEAT.

A CREA treballem en estreta col·laboració amb les seves àrees de Balanços i Tancament i de Comunicació Corporativa per desenvolupar tant el disseny com els continguts del seu Informe anual i adaptar-lo també a nous suports digitals. L’objectiu és aconseguir una publicació multiformat que comunica als seus grups d’interès les principals fites i activitats de l’any i els resultats financers, amb un disseny diferencial que reflecteix l’ADN de la companyia.

Generem contingut a partir de diverses entrevistes amb diferents responsables de la companyia.

Un equip de tres editores-redactores liderades per la interlocutora de CREA redacten els continguts de l’Informe de gestió, els quals seran revisats per les diferents àrees, a més de per Balanços i Tancament i per Comunicació Corporativa.

Creem gràfics interactius per a la versió digital de l’Informe anual amb les dades més importants de cada àrea de la companyia amb la finalitat que l’usuari pugui seleccionar de forma fàcil les dades que necessita consultar.

Descobreix el que creem
Vegeu-los tots
cross