Reimagina la teva revista corporativa i transforma com la teva empresa comunica, inspira i connecta.

Hombre con gorro y gafas trabajando en un portátil contra un fondo rosa. El hombre parece concentrado mientras ajusta sus gafas con una mano y usa el portátil con la otra. La escena es minimalista y tiene un toque moderno y creativo.

Una revista corporativa, ja sigui impresa o digital, és una eina valuosa perquè una empresa es comuniqui de manera rellevant i directa amb els col·laboradors, clients, partners o altres stakeholders.

En aquest article volem compartir amb tu com les revistes d'empresa poden transformar la comunicació corporativa, enfortir la cultura organitzacional i millorar el compromís dels empleats, la fidelitat dels clients i la reputació de la teva companyia.

Funcions principals d'una revista corporativa:

1. A la comunicació interna

 • Informar els empleats sobre les darreres notícies de l'empresa, nous projectes, canvis organitzatius o resultats financers.
 • Compartir èxits. Celebra els bons resultats del teu equip i crea un sentit d'orgull i de pertinença!
 • Promoure la cultura corporativa, reforçant els valors i alineant els empleats amb els objectius estratègics.
 • Inspirar i fomentar la col·laboració mitjançant històries d'èxit i de bones pràctiques.
 • Formar i capacitar, oferint continguts útils per al desenvolupament personal i professional.
 • Potenciar la innovació i la creativitat, tot fomentant una cultura de millora contínua.
 • Mantenir la competitivitat, informant sobre les últimes tendències i desenvolupaments al sector.

2. A la comunicació externa

 • Proporcionar informació: per què no mantenir els teus clients i socis informats dels teus productes, innovacions o projectes a través de la teva revista corporativa?
 • Enfortir relacions, mantenint els teus stakeholders involucrats en els projectes i els valors de l'empresa.
 • Comunicar campanyes, anunciant les novetats o llançaments de nous productes de manera impactant.
 • Reforçar el branding corporatiu i la reputació empresarial, mostrant les accions socials i de sostenibilitat de manera molt més directa, amb testimonis, exemples i dades de l'impacte aconseguit amb aquestes accions.
Dona presentant davant d'una càmera en un entorn d'estudi amb fons blau. La dona està somrient i sembla estar explicant alguna cosa, possiblement gravant un vídeo per a una audiència en línia. La configuració de l'estudi és professional, amb una il·luminació adequada i una càmera de gran qualitat.

Potència la teva revista corporativa amb les noves estratègies de continguts

Els públics estan canviant i les noves revistes corporatives s'han d'adaptar a un entorn cada vegada més digitalitzat i saturat de continguts, on fer destacar els nostres missatges resulta més i més complicat. Avui dia, crear una bona revista d'empresa implica combinar contingut rellevant i atractiu amb un disseny excel·lent i tècniques interactives. T'has preguntat com pots fer que la teva revista corporativa destaqui?

Pensar en digital: Assegureu-vos que la vostra revista corporativa estigui optimitzada per a dispositius mòbils. Qui no vol accedir a contingut de qualitat des de qualsevol lloc?

El repte: emocionar. No es tracta només d'informar, sinó també de captivar i involucrar l'audiència.

Aquí et presentem algunes de les millors estratègies de la mà dels nostres especialistes per aconseguir que el de la teva revista corporativa arribi de manera impactant a la teva audiència:

 1. Crea seccions sorprenents, que no siguin comunes a les revistes d'empresa tradicionals i incloent-hi contingut innovador. Per exemple, pots parlar de tendències disruptives al sector, tecnologies emergents o compartir històries d'impacte a l'organització explicades pels seus protagonistes.
 2. Involucra el lector per captar i mantenir la seva atenció, fent que hi participi amb contingut interactiu. Pots incloure codis QR que portin a vídeos, enquestes flash en línia que apareguin a mesura que va llegint el contingut, jocs interactius o desafiaments col·lectius. A tots ens agrada jugar!
 3. Escolta activa: Inclou elements que promoguin la participació, com ara enquestes, entrevistes i seccions específiques. Mantenir una comunicació bidireccional ens ajuda a mantenir-nos vinculats amb els insights, motivacions i necessitats del nostre entorn més proper.
 4. Potència visual: Renova el rol de les infografies, utilitza il·lustracions o dóna-li un twist amb vinyetes d'humor per fer la revista més atractiva i accessible. Innovar en els elements de comunicació visual pot donar a la revista un to més humà i fresc.
 5. Atreveix-te amb la Realitat Augmentada (AR): Cada vegada és més senzill integrar elements de realitat augmentada que els lectors puguin activar amb els telèfons mòbils per obtenir una experiència més immersiva i dinàmica.
Home en una biblioteca utilitzant una tauleta, somrient mentre llegeix. L'home està assegut a terra, envoltat de prestatgeries plenes de llibres. Porta ulleres i sembla estar gaudint del contingut a la seva tauleta, cosa que suggereix un ambient d'aprenentatge i comoditat.

Crear una revista corporativa innovadora requereix combinar bon contingut, disseny atractiu i ús de tecnologies interactives. Comptar amb un equip especialitzat en la creació de continguts de valor us ajudarà que la vostra revista d'empresa no només informi, sinó que també captivi i sedueixi a la vostra audiència.

Tot a punt per revolucionar la comunicació corporativa a la teva empresa? Si sents que és el moment de portar la comunicació de la teva empresa al següent nivell, contacta'ns i descobreix com et podem ajudar a crear una revista corporativa que realment marqui la diferència.

Si vols saber més contacta'ns.

Últims articles publicats

Tens un projecte a la ment i vols consultar amb un expert?

cross